Salgs- og leveringsbetingelser

Leverings og betalingsbetingelser mm.

 

Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Nordisk Radon Måling / AA Indeklima (TESTdinBOLIG.dk / RadonFri.dk)

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Nordisk Radon Måling /AA Indeklima.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Nordisk Radon Måling.

Med de bestilte radonmålebokse medfølger der en guide og en formular der skal udfyldes samt underskrives. Denne udfyldte formular skal sendes med tilbage når radonboksene returneres.
Fra laboratoriet har modtaget dine målere går der typisk 4 uger uger til du får rapporten tilsendt. Læs mere om dette her

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Nordisk Radon Måling, er denne af vejledende art.

Fremsendelse af nyhedsbreve, købte produkter/services eller e-bog
Alle der ønsker at tilmelde sig Nordisk Radon Målings nyhedsbrev, købe vore services/produkter eller få en e-bog tilsendt, skal opgive e-mail adresse. Ved tilmelding gives der tilsagn til Nordisk Radon Måling at fremsende den ønskede information samt efterfølgende opfølgninger. Nyhedsbrevet kan indeholde reklametekst, men primært kun for produkter der formidles af Nordisk Radon Måling. Brugerne kan til enhver tid afmelde sig denne information, blot ved at maile tilbage at de ønsker dette.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Nordisk Radon Måling anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker typisk med Post Nord. Leveringstid er normalt 1-4 hverdage, men kan nogen gange være længere tid om det. Forsendelsesomkostningerne vedr. radonmålingerne fra Nordisk Radon Måling til kunde, og fra kunde til laboratorium, er indeholdt i den samlede pris med mindre andet er opgivet.

Fri fragt.

Risiko
Risikoen for varer købt hos Nordisk Radon Måling overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Nordisk Radon Måling, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til Nordisk Radon Måling.

Der henvises i øvrigt til Post Nord's erstatningsbetingelser.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet, og at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
 

Varen sendes til:

Nordisk Radon Måling
Hadsten Alle 47
2770 Kastrup

Nordisk Radon Måling kan ikke holdes ansvarlige for mistet post/pakker (radonmåleboksene), der sendes fra kunden til laboratoriet i Sverige. Ligeledes kan Nordisk Radon Måling ikke holdes ansvarlig for mistet post/pakker afsendt fra laboratoriet i Sverige til kunden.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, vi har stillet dig i udsigt.

Nordisk Radon Måling, EuroFins eller andre leverandører kan IKKE holdes til ansvar for resultaterne for målingerne. Dette inkl. alle resultater, selv hvor der har været en fejl på radonmåleboksene og /eller hvis der er sket en fejl under selve analysen af radonmåleboksen.

Alle målinger (radon som skimmelsvamp) betegnes som vejledende og ikke endegyldige. Hvis der er spørgsmål til resultaterne skal disse stiles direkte til div. laboratorier der har udarbejdet rapporterne.

Vi forbeholder os retten til at opsige en aftale, så vi føler at kunden enten; anvender et stødende sprogbrug, modarbejder procssen, bruger truende adfærd, ikke ankender de officielle retningslinjer mf. Ved opsigelse af aftale tilbagebetales kunden det indbetalte beløb.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale online. Alle priser i Nordisk Radon Måling - på web-adressen http://www.RadonFri.dk - er inkl. moms. Priserne er dagspriser. Vi hæver først pengene fra kortet når varen er afsendt.

Når du handler med radonfri.dk indgås aftaler på dansk. Radonrapporten kan dog være på svensk, men vi hjælper med at tolke den med dansk vejledning.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@radonfri.dk .

Flere forskellige rabatordninger kan ikke kombineres.

Det er muligt at betale med Dankort/ Mastercard / Visa. Der tages ikke gebyr ved betaling på TESTdinBOLIG.dk

Hvis online delen ikke fungerer vil det være muligt at købe produkterne, hvor en regning medsendes. Betalingsfristen står på fakturaen - min. 5 dage. Overskrides denne dato fremsendes rykker 1 inkl. et rykker gebyr på 100 kr, med en ny betalingsfrist på 7 dage. Overskrides den nye betalingsfrist fremsendes en ny rykkerskrivelse inkl et nyt gebyr på 100 kr. Derudover medfølger en besked om, at hvis denne rykker (inkl. de nu 200 kr i rykkerbegyr) heller ikke bliver betalt rettidigt, vil sagen blive overdraget til advokat for inddrivelse. Alle ekstra gebyrer (advokatløn mv.) vil blive opkrævet hos kunden.

Virksomheder der anvender ean fakturering betaler ikke ekstra gebyrer. Hvis private anvender funktionen "køb med ean fakturering i stedet for at anvende kreditkort får desuden et faktureringsgrbyr på 100 kr med mindre andet er aftalt.

Fortrydelsesret
Nordisk Radon Måling yder 14 dages fortrydelsesret ved privatkøb, gældende fra den dag du modtager dine varer, jf. Forbrugeraftalelovens bestemmelser. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger og risikoen til returnering skal kunden selv afholde.

Varen sendes til:

Nordisk Radon Måling

Hadsten Alle 47
2770 Kastrup

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Radonmåler

Ved køb af radonmålere er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Produkteter med tydeligt markeret begrænset holdbarhed
Ved køb af skimmelsvamp tests mf. er køber indforstået med at fortrydelsesretten frafalder. Dette fordi der er stærkt begrænset levetid/ holdbarhed på disse produkter (lidt ligesom at købe en litter mælk over nettet)


Ligeledes er det kundens ansvar at anvende korret email, adresse, postnr. og lign. Hvis en vare/information mv. ikke kan leveres på baggrund af mangelfyldte oplysninger fra kundens side anses varen som leveret.  Det samme gør sig gældende hvis såfremt postvæsenet af enhver grund ikke kan levere den bestilte pakke.

Hvis kunden er informeret om at den bestilte pakke skal afhentes på et "pakkeopsamlingssted" og ikke gør dette indenfor tidsrammen fragtselskabet har fasttsat, anses det ikke som lovlig fortrydelse. Hvis kunden ønsker vi på ny fremsender den bestilte vare vil der blive pålagt ekstra forsendelsesomkostning. (Inkl. omkostningen for at fragtselskabet sendte det retur til os samt den nye fragtomkostning for at fremsende det til kunden igen.) Hvis varen er om fattet af varer med begrænset levetid fremsendes der IKKE nye produkter kun de allerede fremsendte, uanset om de ikke er brugbare mere. Ønskes nye brugbare tests, skal der bestilles online på ny igen til fuld pris.

Kunden er inforstået med vi kun opbevarer
returvarer en mdr. efter modtagelse. Derefter destrueres de uden erstartning til kunden.

Vi har udarbejdet en FAQ site der besvare langt de fleste spørgsmål omkring radon og relaateret spørgsmål. Klik her

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du har spørgsmål omkring vilkår, produkterne mv., er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@RadonFri.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

I øvrigt henvises til Forbrugeraftalelovens bestemmelser.

Sikker ehandel
Nordisk Radon Måling benytter en professionel betalingsgateway fra epay. Epay’s betalingssystem lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af PBS.

Al kommunikation mellem Epay's betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem Epay's betalingssystem og PBS's betalingsserver.

Copyright beskyttelse
Al tekst og billeder tilhører Nordisk Radon Måling og må ikke kopieres eller genbruges på nogen måde uden at akkreditere Nordisk Radon Måling. Denne akkreditering skal ske ved henvisning til vores hjemmeside www.RadonFri.dk ud for hvert billede og i tekstsammenhæng i teksten. Inden brug af materiale skal der søges godkendelse hos Nordisk Radon Måling. Overtrædelse af dette kan medføre erstatningsansvar.
 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på radonfri.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos AA Indeklima v/ Allan Rabe og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for AA Indeklima v/ Allan Rabe har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på radonfri.dk er AA Indeklima v/ Allan Rabe.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til radonfri.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Nyhedsbreve
Vores nyhedsbrev udkommer max. ca. to gange om måneden. Din e-mail-adresse deler vi ikke med nogen.

Du vil altid kunne framelde dig vores nyhedsbrev igen.


Cookies
På radonfri.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

 

Du vil altid kunne framelde dig vores nyhedsbrev igen.

Cookies

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på radonfri.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere radonfri.dk / testdinbolig.dk

Med venlig hilsen
Nordisk Radon Måling
Hadsten Alle 47
2770 Kastrup
Cvr.nr. 31553342
Tlf. +45 2971 8423 (se evt. under FAQ inden du ringer - kan være du finder svar på dine spørgsmål der)
Email: info@RadonFri.dk .

AA Indeklima

Vi har Danmarks største indeklima webshop. Derudover driver vi flere websites; www.radonfri.dk, skimmesvampfri.dk, www.formaldehydfri.dk, www.pcbfri.dk, www.GreenHarmony.dk. Tags: Radon, Radonmåling, Radonanalyse, Radonkort, Radontest, Skimmelsvamptest, PCB test, Indeklima, kræft, lungekræft, sundhed, skadedyr, skimmelsvamp.

Kontakt os

Telefon
+45 29718423
Kontakt mail
info@RadonFri.dk

Facebook