Desinfektion

Vi har oprettet denne midlertidige kategori, eftersom vi har modtaget rigtig mange forspørgelser på desinfektions produkter til hænderne.

I øjeblikket overgår efterspørgslen på desinfektionsmidler den tilgængelige produktion. Vi kæmper for at imødekomme vores kunders behov. I det omfang det lykkes os at købe desinfektionsmidler hjem, lægger vi dem til salg i webshoppen. Desværre er indkøbspriserne i øjeblikket på specielt håndssprit skyhøje. Vi ønsker ikke at være 'det fordyrende led', så alle vores priser er beregnet med samme faktor, som der er på vores øvrige produkter. 

Husk på, at alternativet - grundig håndvask med almindelig sæbe - er ligeså godt. Måske bare lidt svært at have med i håndtasken eller have stående i entreen :-)

Vi sender varerne typisk i løbet af 1-4 hverdage.

SKINOCARE KLORHEXIDIN 0,2%

SKINOCARE KLORHEXIDIN 0,2%

DKK 33,75

incl. moms.

SKINOCARE KLORHEXIDIN 0,2%   Klorhexidin Spray 0,2% 30 ml. Produktet er bakteriedræbende .....

AA Indeklima

Vi har Danmarks største indeklima webshop. Derudover driver vi flere websites; www.radonfri.dk, skimmesvampfri.dk, www.formaldehydfri.dk, www.pcbfri.dk, www.GreenHarmony.dk. Tags: Radon, Radonmåling, Radonanalyse, Radonkort, Radontest, Skimmelsvamptest, PCB test, Indeklima, kræft, lungekræft, sundhed, skadedyr, skimmelsvamp.

Kontakt os

Telefon
+45 29718423
Kontakt mail
info@RadonFri.dk

Facebook