Skimmelsvamptest (luft) gør-det-selv med rapport fra laboratorium

Lagerstatus:
99
Varenummer:
skimmel luft test laboratorium
Pris:

DKK 570,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skimmeltest med laboratorium rapport

Dette er den anden type af skimmelsvamp luft test vi udbyder. I modsætning til den anden skimmelsvamp lufttest giver denne dig mulighed for at sende skimmelsvamp platen ind til et laboratorium. Her analyserer laboratoriet så de(n) fremsendte skimmelsvamp tests og kommer med en dansk skimmelrapport der på en enkelt over overskuelig måde fortæller om der er for meget skimmel i luften, men også hvilke skimmelarter der er tale om. Derudover medfølger et mine skimmelsvamp "leksikon" med beskrivelse af de mest almindelige skimmelsvamp arter.

Analysen er enkel i dit hjem. Vi sørger naturligvis for der medfølger en dansk guide, der enkelt step by step fortæller hvordan du skal udføre skimmelsvampmålingen. 

Testen skal bruges inden for nogle dage efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed.
 

 
 Dette er en vare med særlig begrænset holdbarhed. Din mulighed for fortrydelse af købet bortfalder derfor når varen er afsendt til dig!

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

AA Indeklima

Vi har Danmarks største indeklima webshop. Derudover driver vi flere websites; www.radonfri.dk, skimmesvampfri.dk, www.formaldehydfri.dk, www.pcbfri.dk, www.GreenHarmony.dk. Tags: Radon, Radonmåling, Radonanalyse, Radonkort, Radontest, Skimmelsvamptest, PCB test, Indeklima, kræft, lungekræft, sundhed, skadedyr, skimmelsvamp.

Kontakt os

Telefon
+45 29718423
Kontakt mail
info@RadonFri.dk

Facebook