Skimmelsvamp gør-det-selv lufttest - ekstra rabat

Lagerstatus:
98
Varenummer:
synskimmel1
Pris:

DKK 249,00

incl. moms.

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
2 eller mere DKK 225,00incl. moms.
3 eller mere DKK 207,50incl. moms.
4 eller mere DKK 187,50incl. moms.
5 eller mere DKK 175,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

EKSTRA - ved samlet køb over 400 kr giver vi et ur med i købet. Jep du læse rigtigt enten et herre- eller dameur (vi ser på kønnet af bestiller og giver et ur der passer til vedkommende) Så længe lager haves. Urdesign kan variere i forhold til billedet.

Mould Settle Plate luftprøvetest

Mould Settle Plate luftprøvetest er en simpel test, som du selv kan udføre. Mistænker du, at der er skimmelsvamp i et rum, selv om der ikke er synlige tegn? Så er det måske fordi skimmelvæksten skjuler sig bag tapetet, panelerne, under gulvet eller lignende. En Settle Plate Skimmel-lufttest er tilstrækkeligt til et rum på op til ca. 40 m²

Testen skal anvendes få dage efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed. Læg den på køl frem til anvendelse.

Med luftprøvetesten undersøger du luftens indhold for spiringsdygtige skimmelsvampe. Testen består af en petriskål med et dyrkningsmedie, som du ganske enkelt fjerner låget fra i 60 minutter. Derved falder eventuelle svampesporer i luften ned på dyrkningsmediet, og når de 60 minutter er gået, sætter du låget på igen. 

Efter fire dage vil eventuelle skimmelkolonier være vokset frem i petriskålen. Herefter kan du tælle, hvor mange svampekolonier, der er vokset frem.

Den medfølgende referencetabel giver dig nemt og hurtigt mulighed for at vurdere, om der er for meget skimmelsvamp i din indendørsluft.

Referencetabel

  • 0 - 3 skimmelkolonier: Ingen problemer med skimmelsvamp :-)
     
  • 4 - 6 skimmelkolonier: Lidt højere end normalniveauet, men sandsynligvis er der ingen problemer (skimmelsvampsporerne kan f.eks. komme fra en nærliggende skov mv.). Eventuelt kan en mere avanceret test overvejes. :-|
     
  • Mere end 7 skimmelsvamp-kolonier: Foretages yderligere foranstaltninger, da der er tydelige tegn på angreb af skimmelsvamp. :-(

Med denne skimmeltest medfølger der ikke en rapport.

Bemærk: Svampesporer kan finde vej ind i boligen fra udeluften. For en højere testsikkerhed kan du derfor tage to skimmelsvamp-test: En udendørs og en indendørs. Derved kan du korrigere dit resultat for svampesporer på indendørstesten: Med det blotte øje vil du kunne se, om det er den samme type svampe, der vokser frem på testpladerne.

Særligt fra midten af sommeren til kulden for alvor sætter ind sidst på efteråret, skal du overveje udendørs kontrolmåling. I den periode er der ekstra mange sporer fra skimmelsvamp i luften udendørs, som kan påvirke resultatet i din indendørstest.

Prisen er inkl. "alt"
- porto
- luft test(s)
- dansk manual
- eksperthenvisning, hvis for meget skimmel i indeluften.


Alle skimmeltests sendes typisk med fragtselskabet DAO til nærmeste pakkeshop til dig. (DAO leverer som de eneste også i weekenden). Når der kommer besked fra DAO om pakken er klar til afhentning bedes dette ske med det samme. Tages ikke retur grundet kort holdbarhed efter fremsendelse.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

AA Indeklima

Vi har Danmarks største indeklima webshop. Derudover driver vi flere websites; www.radonfri.dk, skimmesvampfri.dk, www.formaldehydfri.dk, www.pcbfri.dk, www.GreenHarmony.dk. Tags: Radon, Radonmåling, Radonanalyse, Radonkort, Radontest, Skimmelsvamptest, PCB test, Indeklima, kræft, lungekræft, sundhed, skadedyr, skimmelsvamp.

Kontakt os

Telefon
+45 29718423
Kontakt mail
info@RadonFri.dk

Facebook