Skimmelsvamptest

Skimmelsvamptest

Skimmelsvamp - hvad er det?
Skimmelsvamp er bittesmå svampe, der vokser på jord og plantedele i naturen. I vores huse kan skimmelsvampe vokse mange steder, når blot der er fugtigt, og der er noget at leve af. Skimmelsvampe lever af dødt materiale, der oprindeligt stammer fra dyr og planter (organisk materiale

Skimmelsvamp - hvordan opstår det?
Når der kommer fugt og skimmelsvampe i en bolig, er det fordi luftfugtigheden er for høj. Det kan skyldes ofte skader eller mangler ved bygningen. Men den måde, du bruger boligen på til daglig, spiller også en rolle.

Tilbud - køb fire skimmelsvamp tests og få en ekstra med uden beregning

Skader eller mangler ved bygningen = skimmelsvamp?
Nogle bygninger har fejl, skader og tekniske svagheder, som giver kolde og fugtige flader. Der kan også være brugt byggematerialer, hvor skimmelsvampene nemt kan gro. Selv om luftfugtigheden i en bolig ellers er lav, kan skimmelsvampe altså godt udvikle sig alligevel.

Den måde, du bruger boligen på kan bidrage til skimmelsvamp
Dårlig udluftning, for lidt opvarmning, madlavning for fuld damp, møbler op ad kolde vægge og tørring af tøj indendørs er blandt de dårlige vaner, som danner fugt i boligen og kan få skimmelsvampene til at gro.

Ofte en kombination
Det er som regel vanskeligt at finde en enkelt grund til, at der er kommet skimmelsvampe i en bolig. Og det er faktisk ikke så underligt. Det er nemlig ofte en kombination af husets konstruktion, vedligeholdelsen og den måde, du bruger boligen på, der skaber fugtige materialer og dermed mulighed for, at svampene breder sig.

Aftenshowet har testet gør-det-selv skimmelsvamp testen
Aftenshowet har testet gør-det-selv skimmelsvamp testen og vurderer at den har ret i hele 90% af alle tilfælde. Se deres test her

Skimmelsvamp . hvad betyder det for din sundhed?
Skimmelsvamp i boliger kan gøre mennesker syge. Symptomerne kan være:

- Irriterede øjne, næse og luftveje
- Hoste og trykken for brystet, specielt hos børn
- Hæshed
- Gentagen bihulebetændelse
- Åndedrætsbesvær
- Hovedpine
- Træthed
- Koncentrationsbesvær

Skimmelvamp - hvordan ved jeg om vi har det?
Du kan teste om I har det. I denne shop sælger vi Danmarks billigste gør-det-selv indikatior skimmelsvamp tests. Du får svar på under 3 minutter.

Skimmelsvamp testsæt
Nu har du som forbruger adgang til samme skimmelsvamp testsæt som de profesionelle, men til en pris af fra kun 80 kr inkl. moms og fragt.

Skimmelsvamptesten er udviklet og forfinet af den amerikanske rumfartsorganisation NASA og giver dig som forbruger en god indikation om der er skimmesvamp eller ej.

Klik her for at bestille skimmelsvamp tests

AA Indeklima

Vi har Danmarks største indeklima webshop. Derudover driver vi flere websites; www.radonfri.dk, skimmesvampfri.dk, www.formaldehydfri.dk, www.pcbfri.dk. Tags: Radon, Radonmåling, Radonanalyse, Radonkort, Radontest, Skimmelsvamptest, PCB test, Indeklima, kræft, lungekræft, sundhed,

Kontakt os

Telefon
+45 29718423
Kontakt mail
info@RadonFri.dk

Facebook