Køb Danmarks billigste radonmåling her

Radonmåling af indeluften - Danmarks billigste

5 stk. Radon - 225 kr per målingsboks

1.700,00 kr.
1.125,00 kr.

Danmarks billigste radonmålinger

Radonmålingsboksen kan tages i brug med det samme når du modtager dem. Der er intet mekanisk at tage stilling til - ALT er klart til brug. Radonmålingsboksene er baseret på sporfilm, som er den anbefaling af sundhedsmyndighederne. Selve radonanalysen foretages på et radon akkrediteret laboratorium, der er godkendt af de danske sundhedsmyndigheder.

Jo flere radonmålinger der købes, jo billigere bliver det. Husk også, at vi sender radonmålerne uden fragt.

Vælg en af de grønne bokse med det antal radonmålingsbokse, du ønsker.

Alt dette er inkl. i prisen:

A. Sikker fremsendelse af godkendte radonmålingsbokse.  (Gratis radon forsendelse / fragtfrit)
B. Du placerer dem rundt om i huset efter radon placeringsvejledningen. (Printes fra webben)
C. Radonmåling (radon måler test) foregår i dit hjem.
D. Efter endt måling sendes boksene til vores partners radon akkrediteret laboratorium for radonanalyse. (Radonanalysen og radonmålingsboks returforsendelsen indgår i prisen)
E. Efter et par uger får du tilsendt en dansk radonrapport på dine radonmålinger, der klart viser rum for rum, om der er for meget radon i indeluften.
F. Radonrapporten er personlig og ejes af dig. Der offentliggøres ingen radonresultater.

Vi udfører ikke radonsanering, hvilket er din garant for uvildig rådgivning omkring radon. Vi er radon eksperter, og været med i over 10 år, men valgt 100% kun at fokusere på uafhængige radonmålingsresultater.

Hvis du har spørgsmål før, under eller efter radonanalysen besvarer vi naturligvis disse.

Den optimale og anbefalede måleperiode er min. 60 dage i perioden okt. - feb. (Andre skriver 2 mdr., men dette er forkert. Feb. har nemlig kun 28/29 dage og hvis man holder sig til mdr. kommer der en anmærkning i ens radonrapport at man har målt i mindre end 60 dage)

1
+
Tilføj til kurv

Hvor mange radonmålere skal der bruges?

A. Der bør altid min. radonmåles med 1 radonmålingsboks i hvert opholdsrum op til 4 opholdsrum i den nederste etage (nederste etage kan være en kælder eller stueetage).

B.
Hvis der er mere end 4 opholdsrum med gulv mod jord, bør der udføres yderligere en 1 radonmåling for hver 3. opholdsrum. Opholdsrum er defineret som rum du opholder dig i mere end 4 timer i døgnet (ikke køkken).

C.
Hvis der er tilbygninger eller på anden måde terrændæk, der er af forskellig opbygning, bør radonmålingerne fordeles, så de repræsenterer et ligeligt udsnit af fundamentsforholdene. 

D.
På etager over den nederste etage bør der foretages mindst én radonmåling pr. etage, dog mindst én måling pr. ca. 200 m².

E. (hvis flere etager end stue niveau) Der skal min. måles med en radonmåling per efter etage.

Kælderen bør radonmåles hvis den bruges (eller påtænkes at blive brugt) som soveværelse, kontor, gildesal eller lign. Officielt måles kældre ikke, da det jo ikke er er lovligt med soveværelse der..., men vi mener/anbefaler, at der også radonmåles i disse rum.

Sundhedsstyrelsen har denne udtagelse 
"Der bør som minimum anvendes to radonmålere, men det anbefales, at der anvendes mindst fire radonmålere i villaer og rækkehuse." 

Fremgangsmåde når radonpakken er kommet hjem til dig
1. Tjek alt er med (antal bestilte radonmålere)
2. Følg de danske anvisninger på
www.TESTdinBOLIG.dk/vejledning

Super enkelt :-)

Varerne bliver typisk afsendt indenfor 1-4 hverdage. Sendes med DAO, GLS eller POSTNORD.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.