Køb Danmarks billigste radonmåling her

DK billigste skimmelsvamp lufttest

3 stk. skimmeltest/ luft - 225 kr per test

837,00 kr.
675,00 kr.

Skimmelsvamptest af luften


Du kan få mængderabat på denne vare.

Mould Settle Plate luftprøvetest er en simpel test, som du selv kan udføre. Mistænker du, at der er skimmelsvamp i et rum, selv om der ikke er synlige tegn? Så er det måske fordi skimmelvæksten skjuler sig bag tapetet, panelerne, under gulvet eller lignende.

Tryk blot på det grønne ikon ud fra det antal skimmeltests du ønsker. Rabatten er automatisk udregnet.

1
+
Tilføj til kurv

Mould Settle Plate luftprøvetest


En Settle Plate Skimmel-lufttest er tilstrækkeligt til et rum på op til ca. 40 m²

Testen skal anvendes få dage efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed. Læg den på køl frem til anvendelse.

Med luftprøvetesten undersøger du luftens indhold for spiringsdygtige skimmelsvampe. Testen består af en petriskål med et dyrkningsmedie, som du ganske enkelt fjerner låget fra i 60 minutter. Derved falder eventuelle svampesporer i luften ned på dyrkningsmediet, og når de 60 minutter er gået, sætter du låget på igen. 

Efter fire dage vil eventuelle skimmelkolonier være vokset frem i petriskålen. Herefter kan du tælle, hvor mange svampekolonier, der er vokset frem.

Den medfølgende referencetabel giver dig nemt og hurtigt mulighed for at vurdere, om der er for meget skimmelsvamp i din indendørsluft.


Referencetabel

  • 0 - 3 skimmelkolonier: Ingen problemer med skimmelsvamp :-)
  • 4 - 6 skimmelkolonier: Lidt højere end normalniveauet, men sandsynligvis er der ingen problemer (skimmelsvampsporerne kan f.eks. komme fra en nærliggende skov mv.). Eventuelt kan en mere avanceret test overvejes. :-|
  • Mere end 7 skimmelsvamp-kolonier: Foretages yderligere foranstaltninger, da der er tydelige tegn på angreb af skimmelsvamp. :-(

Bemærk: Svampesporer kan finde vej ind i boligen fra udeluften. For en højere testsikkerhed kan du derfor tage to skimmelsvamp-test: En udendørs og en indendørs. Derved kan du korrigere dit resultat for svampesporer på indendørstesten: Med det blotte øje vil du kunne se, om det er den samme type svampe, der vokser frem på testpladerne.

Særligt fra midten af sommeren til kulden for alvor sætter ind sidst på efteråret, skal du overveje udendørs kontrolmåling. I den periode er der ekstra mange sporer fra skimmelsvamp i luften udendørs, som kan påvirke resultatet i din indendørstest.

Prisen er inkl. "alt"

- luft test(s)
- dansk manual (printes fra webben)
- eksperthenvisning, hvis for meget skimmel i indeluften.
- Mini bibliotek til hjælp for at tolke skimmesvamp testen

Alle skimmeltests sendes typisk med fragtselskabet PostNord.  Når der kommer besked fra fragtselskabet om pakken er klar til afhentning bedes dette ske med det samme. Begrænset returneringsret grundet kort holdbarhed efter fremsendelse.

Varerne bliver typisk afsendt indenfor 1-4 hverdage. Sendes med DAO, GLS eller POSTNORD

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 399 KR.