Dansk certificeret webshop - billigste priser - krypteret handel - lyn hurtig levering  - fantastik Trustpilot score

DK billigste skimmelsvamp lufttest

4 stk. skimmeltest/ luft - 209 kr per test + gave

1.160,00 kr.
836,00 kr.

Skimmelsvamptest af luften - tjek indeluften for skimmelsvamp


TILBUD - ved køb af min 3 stk. lufttests medfølger der uden beregning en gave  - 1 stk. mini hygromter.

Du kan få mængderabat på denne vare.

Mould Settle Plate luftprøvetest er en simpel test, som du selv kan udføre. Mistænker du, at der er skimmelsvamp i et rum, selv om der ikke er synlige tegn? Så er det måske fordi skimmelvæksten skjuler sig bag tapetet, panelerne, under gulvet eller lignende.

Tryk blot på det grønne ikon ud fra det antal skimmeltests du ønsker. Rabatten er automatisk udregnet.

Ofte købt sammen
Skimmelsvamp rens
+110,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Vi afsender hver dag ca. 15;30. Bestil nu, så sender vi om

00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Mould Settle Plate luftprøvetest


En Settle Plate Skimmel-lufttest er tilstrækkeligt til et rum på op til ca. 40 m²

Testen skal anvendes få dage efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed. Læg den på køl frem til anvendelse.

Med luftprøvetesten undersøger du luftens indhold for spiringsdygtige skimmelsvampe. Testen består af en petriskål med et dyrkningsmedie, som du ganske enkelt fjerner låget fra i 60 minutter. Derved falder eventuelle svampesporer i luften ned på dyrkningsmediet, og når de 60 minutter er gået, sætter du låget på igen. 

Efter fire dage vil eventuelle skimmelkolonier være vokset frem i petriskålen. Herefter kan du tælle, hvor mange svampekolonier, der er vokset frem.

Den medfølgende skimmelsvamp referencetabel giver dig nemt og hurtigt mulighed for at vurdere, om der er for meget skimmelsvamp i din indendørsluft. Manual med skimmelsvamp referencetabel læses eller printes fra webben. Link adressen vil fremgå i alle emails der fremsendes til dig. Testen fortæller ikke noget om artsbestemmelse, men udelukkende antal af skimmelspore. Hvis du ønsker artsbestemmelse, skal man vælge skimmelsvamp med laboratorietest. 


Reference tabel

  • 0 - 3 skimmelkolonier: Ingen problemer med skimmelsvamp :-)
  • 4 - 6 skimmelkolonier: Lidt højere end normalniveauet, men sandsynligvis er der ingen problemer (skimmelsvampsporerne kan f.eks. komme fra en nærliggende skov mv.). Eventuelt kan en mere avanceret test overvejes. :-|
  • Mere end 7 skimmelsvamp-kolonier: Foretages yderligere foranstaltninger, da der er tydelige tegn på angreb af skimmelsvamp. :-(

Prisen er inkl. "alt"

- luft test(s)
- dansk manual (printes eller læses online webben, husk at læse den)
- eksperthenvisning, hvis for meget skimmel i indeluften.
- Mini bibliotek til hjælp for at tolke skimmesvamp testen


Varerne har begrænset holdbarhed.

Der findes nogle usikkerhedsfaktorer med testen. Hvis det målte hus er "utæt", dvs. at der kommer eksternt skimmel ind via utætheder, påvirker det testen. Testen i sig selv kan ikke adskille intern og ekstern skimmel. Der er næsten altid skimmel i naturen, specielt i områder med mange træer dog i ikke vinter sæsonen, hver der er minusgrader uden for.

Vi har udført +3.000 skimmeltests med dette produkt,

Varerne bliver typisk afsendt indenfor 1-4 hverdage. Sendes med Fragtfirma eller der er mulighed for at hente dem på vores adresse efter aftale. Vejledninger læses/ printes fra webben - se links i mails der sendes
Testen er designet til at kunne klare transport på + 7 dage uden køl. Tåler ikke at blive frosset. Testen er ikke refunderbar.

Lidt teknisk om skimmel platesne

Skimmel testne kunne ligne alm.,plates, men langt fra. Nedenstående er beskrevet af vores unikke producent

"Det er et andet medie (PCA til analyse for totalkim og ikke V8 der er specifikt for skimmel), ligesom agaren tilsyneladende er støbt i en skål der anvendes til kontaktaftryk/udpodning (Rodac/kontaktplade), ikke sedimationsanalyse"

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.     ELLER HENT ODREN SELV PÅ ALLE TIDER AF DØGNET