Mini skimmelsvamp bibliotek med de 5 mest alm. skimmelsvampe

Vi har udarbejdet et mine skimmelsvamp leksikon. Her figurer de 5 mest alm. skimmelsvamp typer vi støder på.

Aspergillus
Dette er en stor familie af skimmelsvampe, der findes overalt i miljøet. Nogle arter af Aspergillus kan producere giftige stoffer kaldet mykotoksiner, der kan være farlige for mennesker og dyr.

Penicillium
Dette er en anden almindelig skimmelsvamp, der også findes overalt i miljøet. Nogle arter af Penicillium kan producere antibiotika, mens andre kan producere mykotoksiner.

Cladosporium
Dette er en skimmelsvamp, der ofte findes indendørs og udendørs. Det kan forårsage allergiske reaktioner og kan også være farligt for personer med nedsat immunforsvar. 

Alternaria
Dette er en skimmelsvamp, der ofte findes udendørs i jord og planterester. Det kan også vokse indendørs, især i fugtige områder. Nogle arter af Alternaria kan forårsage allergiske reaktioner.

Stachybotrys
Dette er en sort skimmelsvamp, der ofte findes i bygninger med høj luftfugtighed og vandproblemer. Det kan producere mykotoksiner, der kan være farlige for mennesker og dyr.

I denne shop findes der to skimmelsvamp luft tests, der kan hjælpe dig på vej mht. om der er for meget skimmel i luften (ikke synlig skimmelsvamp).

En 100% gør-det-selv test. Her står du selv for alt. Den vil give indikation på om der er for meget skimmel i luften. Du skal selv tolke testen. Den giver ikke svar på hvilke skimmelspore der findes i luften.

Den anden skimmel lufttest er også en gør-det-selv test, men denne gang i samarbejde med et laboratorie. Her udfører du testen selv i hjemmet, men overlader tolkningen til et laboratorie. Skimmel laboratoriet vil tolke testen om der er for meget skimmel i luften og de vil fortælle hvilke typer af skimmelsvamp der findes i luften. Alt sammen sat sammen i en skimmelrapport

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.