Dansk certificeret webshop - billigste priser - krypteret handel - lynhurtig levering  - fantastisk Trustpilot score

AA Indeklima / TESTdinBOLIG.dk - uafhængig

AA Indeklima, som ejer TESTdinBOLIG.dk, er et danskejet selskab med speciale inden for måling og 100 % uafhængig analyse af radonforekomster i indeluften hos private, offentlige og erhvervsmæssige brugere. (AA Indeklima er det eneste selskab på markedet, der IKKE har interesse i, at vores kunder har for høje mængder af radon i indeluften, da vi netop ikke selv udfører radonsaneringsopgaver).

Vores formål er også at stille gratis information om radon til rådighed for borgerne. Det sker fx gennem små artikelreferater, debatindlæg, egne artikler, undersøgelser mv.

Der dør relativt flere mennesker af radon i Danmark end i Sverige på trods af, at svenskerne har langt værre jordbundsforhold end os. Den primære årsag til radon i indeklimaet skal netop findes i jordbundsforholdene. Derfor er det vigtigt med så meget relevant faglig information til borgerne som muligt.

Historien bag

Den strækker sig faktisk mere end 10 år tilbage i tiden. Vi har de første 9 år været en "fritidsforretning", som blev kørt sideløbende med vores alm. arbejde.

 (Artiklen er produceret den 05.10.09 og set af +42000. Artiklen er kun nr. 11)

Det hele startede da vi skulle flytte fra lejlighed til rækkehus. Min kone nævnte noget om den kræftfremkaldende gasart radon - kendte intet til det. Undersøgte markedet og fandt ud af at der kun var en udbyder i Danmark på daværende tidspunkt. Prisen for en radonmåling lå omkring 1.200 kr per stk. Det fangede min interesse kommercielt og fagligt- Lavede reseach og startede så selv en forretning der solgte radonmålere (www.RadonFri.dk).

Kørte mange år udelukkende med radonmålere, og bevægende mig stille og roligt ind på skimmelsvamp tests. Men navnet RadonFri.dk sagde intet om skimmelsvamp. Besluttede så at fokusere på indeklima tests generelt og skiftede så webadressen til www.TESTdinBOLIG.dk
Fik så et andet fuldtidsarbejde og lukkede cvr, nummeret ned. Det holdt kun i  kort tid, så startede jeg det op igen med samme cvr.nr. Det kriblede for meget i fingrene. Vi har sidenhen udvidet med flere indeklima tests og endnu flere typer af radonmålere.

Nu er vi fuldtid med shoppen og glæder os dagligt over, at kunne hjælpe folk til et bedre indeklima samt at blive udfordret fagligt.

Radonmåling - hvordan gør man?

Det er ganske enkelt! Når du som kunde bestiller radonmålebokse (små, sorte bokse på 2 x 2 cm.) via dette site, sender testdinbolig.dk dem til dig. Sammen med boksene finder du en kort vejledning i, hvor boksene bør placeres i hjemmet. Endvidere har vi vedlagt en frankeret svarkuvert.

Når måleperioden er slut, returnerer du boksene til vores partners laboratorium. De foretager en uafhængig analyse af dine fremsendte "film".

Ved langtids radonmåling (min. 60 dage): Ca. 4 uger senere vil du modtage svar på dine radonmålinger. Læs mere på RadonFri.dk - FAQ  (Anbefalet af Institut for Strålebeskyttelse). Optimale måleperiode er fra 1. oktober til 31. april. Det er dog muligt at måle hele året. Alle svar behandles naturligvis fortroligt.

For at sikre os, at kvaliteten på vores services altid er den bedste på markedet, står vores samarbejdspartner (Eurofins) for alt i processen. Dette spænder fra egen produktion af radonmålebokse til uafhængig analyse på eget laboratorium. 

Viser dine radonmålinger for høje koncentrationer i indeluften i forhold til de anbefalede grænseværdier, anbefaler vi, at du får en fagmand ud og gennemgår huset manuelt for at lokalisere radonkilden (sprækker og huller i muren samt fundamentet).

Få radontestet dit hjem (Danmarks billigste radonmålinger).

Sundhedsstyrelsen anbefaler:

Sundhedsstyrelsen anbefaler i en rapport af 15. september 2009: Alle husejere bør opfordres til at få målt radonniveauet i deres hjem. Link til rapporten. (Side 2, næstsidste afsnit).

Nordisk Radon Måling - ris/ros

Kun gennem kundefeedback kan vi forbedre den måde, vi agerer på. Hvis der er noget, du mener, vi gør forkert eller kan forbedre, hører vi meget gerne om det, så vi kan rette op så hurtigt som muligt.

Vi er naturligvis også interesseret i information, hvis der er noget, du mener, vi gør godt. Det kan jo være, vi kan blive endnu bedre til det. Mail din ris/ ros til os på info@radonfri.dk.

testdinbolig.dk - information på denne hjemmeside

Det meste af den information, du finder på testdinbolig.dk, er hentet fra officielle kilder såsom Sundhedsstyrelsens hjemmeside og deres rapporter. Vi tilstræber os under nyhedssektionen at bringe små referater fra danske såvel som udenlandske medier. Al information må betegnes som vejledende og ikke endegyldig.

Sådan handler du hos testdinbolig.dk

På testdinbolig.dk kan du betale online med dit dankort. Hvis du har problemer med at betale online, er det muligt at få en faktura fremsendt til betaling. Husk: Vi tager ikke Dankort gebyr, og forsendelserne er fragtfri ved køb over 599 kr.

For at foretage et køb på testdinbolig.dk skal du gennem igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelse / betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

6. Det kan være, du skal godkende dit køb med 2 faktor sikkerhedsniveau, hvis beløbet er over 300 kr. Det er EU-bestemt.

Leverings- og reklamationsbetingelser

Gå til menupunktet "Vilkår".

Kontaktinformation

AA Indeklima
Tlf. +45 2971 8423 (Kan træffes telefonisk alle hverdage mellem 8:00-18:00 )
Cvr.nr. 31553342
E-mail: info@radonfri.dk  (Vi svarer på indkomne e-mails - også om aftenen og weekenderne).
EAN-nr. 5797200037770

Kundeservicepunkt

Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen (og så vidt muligt på alle tider i døgnet).

Vi sender en mail, når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på radonfri.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Dansk Radonforening

Vi er en af stifterne af Dansk Radonforening, som vi naturligvis er medlem af.

Sikker webshophandel
Vi har prioriteret at sikre meget sikker nethandel for vores kunder. Alle transaktioner foregår gennem krypterede linjer.

Derudover har vi kvalificeret os til at blive akkrediteret af Webshop Mærket - din sikkerhed på nettet


FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.