Køb Danmarks billigste radonmåling her

Nordisk Radon Måling / AA Indeklima / RadonFri.dk / TESTdinBOLIG.dk

Nordisk Radon Måling er et danskejet selskab med speciale inden for måling og 100 % uafhængig analyse af radonforekomster i indeluften hos private, offentlige og erhvervsmæssige brugere. (Nordisk Radon Måling er det eneste selskab på markedet der IKKE har interesse i at vore kunde har for høje mægder af radon i indeluften, da vi netop IKKE selv udfører radonsaneringsopgaver.)

Men derudover ønsker vi også, at stille gratis information omkring radon til rådighed for borgerne. Dette vil f.eks. ske gennem små artikelreferater, debatindlæg, egne artikler, undersøgelser mv.

Der dør relativt flere mennesker af radon i Danmark end i Sverige på trods af at svenskerne har langt værre jordbundsforhold end os. Den primære årsag til radon i indeklimaet skal netop findes i jordbundsforholdene. Derfor er det vigtigt med så meget relevant faglig information til borgerne som muligt.

Rradonmåling - hvordan foregår det?

Det er ganske enkelt! Når du som kunde bestiller radonmålebokse (små, sort bokse på 2 x 2 cm) via denne site, sender Nordisk Radon Måling dem til dig. Sammen med boksene finder du en kort vejledning i, hvor boksene bør placeres i hjemmet. Endvidere har vi vedlagt en frankeret svarkuvert.

Når måleperioden er slut, returnerer du boksene til vores partners laboratorium. De foretager en uafhængig analyse af dine fremsendte "film".

Langtidsradonmåling (min. 60 dage.): Ca. 4 uger senere vil du modtage svar på dine radonmålinger. Læs mere på RadonFri.dk - FAQ  (Anbefalet af Institut for Strålebeskyttelse). Optimalemåleperiode er fra 1. okt. til 31 april. Detr er dog muligt at måle hele året.Alle svar behandles naturligvis fortroligt.

Kortidsradonmåling (min. 7 dage): Ca. 1 uge senere vil du modtage svar på dine radonmålinger. Alle svar behandles naturligvis fortroligt. (Disse forhandler vi ikke, da de ikke er "godkendte".

For at sikre os, at kvaliteten på vores services altid er den bedste på markedet, står vores samarbejdspartner (Eurofins) for alt i processen. Dette spænder fra egen produktion af radonmålebokse til uafhængig analyse på eget laboratorium. 

Viser dine radonmålinger for høje for højekoncentrationer i indeluften i forhold til de anbefalede grænseværdier, anbefaler vi, at du får en fagmand ud og gennemgår huset manuelt for at lokalisere radonkilden (sprækker og huller i muren samt fundamentet).

Få radontestet dit hjem (Danmarks billigste radonmålinger)


Sundhedsstyrelsen anbefaler:

Sundhedsstyrelsen anbefaler i en rapport af 15. september 2009: Alle husejere bør opfordres til at få målt radonniveauet i deres hjem. Link til rapporten. (Side 2, næstsidste afsnit)

Nordisk Radon Måling - ris/ros

Kun gennem kundefeedback kan vi forbedre den måde, vi agerer på. Hvis der er noget, du mener, vi gør forkert eller kan forbedre, hører vi meget gerne om det, så vi kan rette op på tingene så hurtigt som muligt.

Vi er naturligvis også interesseret i information, hvis der er noget du mener vi gør godt. Det kan jo være, vi kan blive endnu bedre til det. Mail din ris/ ros til os på info@RadonFri.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Radonfri.dk - information på denne hjemmeside

Det meste af den information du finder på Radonfri.dk er hentet fra officielle kilder som f.eks. Sundhedsstyrelsens hjemmeside og deres rapporter. Vi tilstræber os under nyhedssektionen at bringe små referater fra de danske som udenlandske medier, af nyhedsinteresse. Al information må betegnes som vejledende og ikke endegyldig.

Sådan hander du hos Nordisk Radon Måling

På RadonFri.dk kan du betale online med dit Dankort. Hvis du har problemer med at betale online, er det muligt at få en faktura fremsendt til betaling. Husk vi tager ikke noget Dankort gegyr og forsendelserne er fragtfri ved køb over 100 kr


For at foretage et køb på RadonFri.dk skal du gennem igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelse / betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

6. Det kan være du skal godkende dit køb med 2 faktor sikkerhedsniveau, hvis beløbet er over 300 kr. Dette er EU bestemt.


Leverings- og reklamationsbetingelser

Gå til menupunktet "Vilkår".

Kontakt information

Nordisk Radon Måling (AA Indeklima v/Allan Rabe)

Tlf. +45 2971 8423 (Kan træffes telefonisk alle hverdage mellem 8:00-18:00 og i weekenderne mellem 9:00-16:00 )

Cvr.nr. 31553342

Link til cvr. registret

E-mail: info@RadonFri.dk  (Vi svarer på indkomne e-mails - også om aften)


Kundeservicepunkt.

Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen (og næsten på alle tider i døgnet).

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på radonfri.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 100 KR.