Dansk certificeret webshop - billigste priser - krypteret handel - lyn hurtig levering  - fantastik Trustpilot score

Skimmelsvamp- og radonmålings vejledninger

I stedet for at printe og medsende vejledninger har vi besluttet. at kunden får valget om at læse dem online eller printe dem. På denne måde giver vi vores lille ekstra bidrag til naturen. Vi anbefaler vejledningerne læses online for at skåne miljøet. Vi opererer ud fra den ide om, at vi som virksomhed vil give mere tilbage til naturen, end vi tager. Samtidig er vi begyndt, i langt større grad, at genbruge emballage.

Vi udfører ikke selv skimmelsvamp- eller radonsanering, men vi kan hjælpe på at pege på nogle firmaer, vi har gode erfaringer med. Det betyder, at du ikke står efterladt alene, såfremt målingerne skulle være af negativ karakter. Skriv blot til os på info@radonfri.dk, så hjælper vi så godt vi kan.

Klik på den/ de vejledninger der passer til den / de produkter du har købt.

Dette er version 1.0 af denne side. Du vil derfor opleve at vejledningerne kan være i forskellige formater. Vi vil i den nærmeste fremtid optimere den, så det bliver endnu enklere at læse/printe manualerne under radonmåling.

Håber du bærer over med os :-)

Vigtigt (vi burde ikke skrive dette, men oplevet eksempel på at en person valgte at følge vejledningerne efter som det passede vedkommende) - alle punkter i vejledningerne skal følges. Hvis der er nogen form for forståelsesproblemer, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Skriv da blot til info@RadonFri.dk

God læsning-

Radonmåling - læs/ print alle pdf filerne i kronologisk rækkefølge VIGTIGT at ALLE vejledningerne følges


Introduktion - her kommer lidt generel vigtig information (inkl. adressen hvor målingerne skal sendes til efter endt brug). Hvis du har valgt langtid radonmåling bør det ske over 60 sammenhængende dage.  Hvis det derimod drejer sig om en korttid radonmåling bør måling ske over 7-14 sammenhængende dage. 

Når du skal sende radonmålingerne retur skal de sendes med alm. post og kun POST NORD skal vælges. Print adressen som står i introduktionen eller brug det eventuelle klistremærke der kan være medsendt).

Installation - her illustreres hvordan radonmålerne bør placeres

Registrering - her illustreres hvordan du registrerer dine radonmålere online. I starten får du valget om at registrere dig som privat eller erhverv. Vælg ALTID privat

Skimmelsvamp, vatpinden (formodet synlig skimmel)


Vejledning - her vises hvordan du anvender skimmelsvamp vatpind testen.

Hvis du ikke skal bruge dem med det samme bør de ligges på køl. De tages ud ca. 30 minutter før brug for at få stuetemperatur inden brug. Skimmelsvamp testne holder sig ca. en mdr. efter modtagelse

Skimmelsvamp, trykplade (formodet synlig skimmel)

Her er vejledningen til denne skimmelsvamp test. Vær obs på ikke at trykke for hårdt når fladen trykkes mod væg/plade mv. Det kan ødelække mediet.

Vejledning

Mycometer - skimmelsvamp test

Der medfølger en vejledning i forsendelsen. Den kan dog også læses / downloades via nedenstående link

Link til Mycometer vejledning

Skimmelsvamp, lufttest (formodet ikke synlig skimmel)

Vejledning - her vises hvordan du anvender skimmelsvamp luft testen. Bør ikke anvendes for tæt på skraldespande eller lign. da plates også reagerer på bakterier.

Tolkningsside - her er vi ved at opbygge et lille univers der hjælper omkring tolkning af skimmelsvamp lufttests

Hvis du ikke skal bruge dem med det samme bør de ligges på køl. De tages ud ca. 30 minutter før brug for at få stuetemperatur inden brug. Skimmelsvamp testne holder sig ca. 7 dage efter modtagelse

Skimmelsvamp Alarm / Fugt Alarm


Vejledning - sådan opsættes skimmelsvamp Alarmen og således tolkes den

Skimmelsvamp test overfor overfølsomhed

Der medfølger en vejledning i pakken. Vi har en enkelt gang oplevet en bruger have problem med at udtage nok blod via "prikke hul dimsen". Alternativt kan en alm nål anvendes. Husk at desinficere nålen inden brug. Dette er naturligvis ikke den optimale måde, men backup såfremt der ikke generes nok blod til testen.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.     ELLER HENT ODREN SELV PÅ ALLE TIDER AF DØGNET