Køb Danmarks billigste radonmåling her

Hvor radonforurenet er din kommune?

Er der radon på min adresse?

Som de eneste i markedet har vi lavet et opdateret dansk radonkort, der viser hvor der er mest radon i Danmark. Andre radonkort på nettet er fra 2001 dvs. før kommunesammenlægningen. Kortet kan hjælpe med, at få overblik over de kommuner hvor radonniveauet teoretisk er ok eller for højt. Groft sagt kan radonkortet illustrere hvor der er mest radon i Danmark. Alle sigter med et radonfrithjem.

Kan du stole på radonkortet?
(NYT - vi er ved at opdatere med et uofficielt radonkort der er baseret på mere data og af langt nyere dato. Tendensen er klar. Langt flere huse er radontramte. Hold øje med din kommune over de næste dage her på sitet, hvor alle sider opdateres)

Men pas på ikke at stole for meget på kortet. Alle hjem har radon i indeklimaet og selvom det teoretisk ser lavt ud på kortet er det ikke ensbetydende med alle hjem er sådan i kommunen. Der er radon i alle danske hjem, dog nogle i større mængder end anbefalet. Vær opmærksom på at radonkortet bygger på den data, der blev generet ved den seneste landsdækkende radonundersøgelse. Der havde de danske sundhedsmyndigheder sat grænseværdien for hvornår radon var farligt til 200 Bq/3m. Men (stort men) sidenhen har myndighederne faktisk halveret denne grænse til nu kun 100 Bq/3m! I praksis må det betyde, at der er mange flere boliger, der er radonforurenet end kortet faktisk viser. Der er ikke lavet et nyt officielt radonkort baseret på den nye grænseværdi.

De huse der er særligt udsatte for den kræftfremkaldende gasart radon er dem før 2010 i ALLE kommuner, da der ikke her er radonsikret. Det indgår først i bygningsreglementet 2010 (BR10).

Se hvordan det ser ud hos dig.Radonkommune
Vi har i alfabetisk rækkefølge listet alle danske kommuner. Klik ind på din kommune og se hvor radonforurenet husene gennemsnitlig er.

Albertslund  Allerød  Assens  Ballerup  Billund  Bornholm  Brøndby  Brønderslev  Dragør  Egedal  Esbjerg  Faxe  Fanø  Favrskov  Fredensborg  Fredericia  Frederiksberg  Frederikshavn  Frederikssund  Furesø  Faaborg-Midtfyn  Gentofte Gladsaxe  Glostrup  Greve  Gribskov  Guldborgsund  Haderslev  Halsnæs  Hedensted  Helsingør  Herlev  Herning  Hillerød  Hjørring  Holbæk  Holstebro  Horsens Hvidovre  Høje - Tåstrup  Hørsholm  Ishøj  Ikast - Brande  Jammerbugt  Kalundborg  Kerteminde  Kolding  København  Køge  Langeland  Lejre  Lemvig  Lolland  Lyngby-Tårbæk  Læsø  Mariagerfjord  Middelfart  Morsø  Norddjurs  Nordfyn  Nyborg  Næstved  Odense  Odder  Odsherred  Randers  Rebild  Ringkøbing-Skjen  Ringsted  Roskilde  Rudersdal  Rødovre  Samsø  Silkeborg  Skanderborg  Skive  Slagelse  Solrød  Sorø  Stevns  Struer  Svendborg  Syddjurs  Sønderborg  Thisted  Tårnby  Tønder  Vallensbæk  Varde  Vejen  Vejle  Vesthimmerland  Viborg  Vordingborg  Ærø  Aabenraa  Aalborg  Aarhus

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.