AirBird - indeklima fuglen
AirBird - indeklima fuglen
AirBird - indeklima fuglen
AirBird - indeklima fuglen

AirBird - indeklima fuglen

AirBird - gul

1.495,00 kr.
1.449,00 kr.
Varenummer: AirBg


Overvåg dit indendørsmiljø med denne smukke og raffinerede luftkvalitetssensor, der er designet i Danmark og blev en finalist til Danish Design Award i 2021. Dette er markedets mest elegante løsning til måling af indeklimaet.

Airbird sensor måler nøje temperaturen, luftfugtigheden og CO2-niveauet. Hvis indendørsmiljøet forringes, vil du modtage advarsler i form af delikate fuglesangstoner og/eller lysindikationer. En yderst enkel og intelligent løsning.

1
+
Tilføj til kurv

Vi afsender hver dag ca. 15;30. Bestil nu, så sender vi om

00
dage
00
tim
00
min
00
sek

AirBird er et præmieprodukt med en lidt højere pris, delvist på grund af dets status som et designobjekt. Det er udviklet i samarbejde mellem en dygtig arkitekt (GXN), Velux og Leapcraft. En anden grund til prisen er dens indbyggede sensor af ekstraordinær kvalitet og præcision.

Betydningen af overvågning af luftfugtighed
Hvis luftfugtigheden er for lav, og luften er tør, kan det udløse astmaanfald. Ligeledes kan det irritere slimhinderne hos dem, der lider af allergi, og forværre udtørringen af dem. En høj luftfugtighed skaber optimale betingelser for husstøvmider, som trives i fugtige miljøer. Ved en luftfugtighed under 45% vil husstøvmiderne udtørre og dø. Omvendt kan ekstremt høj luftfugtighed føre til kondens og derved skimmelsvamp (som kan udløse skimmelsvampallergi).

Betydningen af overvågning af temperatur
Både for høj og for lav temperatur kan udløse astmaanfald. Det er derfor afgørende at finde den ideelle temperatur og bestræbe sig på at opretholde den. Bemærk, at en lav indendørstemperatur (typisk under 19 grader) kan øge luftfugtigheden, hvilket skaber et gunstigt miljø for husstøvmider og skimmelsvampe.

Betydningen af overvågning af CO2-niveauet
Forhøjet CO2-niveau kan føre til hovedpine, træthed og koncentrationsproblemer. CO2-niveauet stiger især i rum med flere mennesker til stede, så det er vigtigt at være opmærksom på indeklimaet i sådanne situationer.

Hvis AirBird giver en reaktion, indikerer det, at du bør regulere enten temperatur, luftfugtighed eller CO2-niveauet. CO -niveauet kan effektivt reguleres ved at skabe gennemtræk i hjemmet. 

AirBird, også kendt som indeklimafuglen, kan enten monteres på væggen eller placeres på en overflade.

Varerne bliver typisk afsendt indenfor 1-4 hverdage. Sendes med Fragtfirma eller der er mulighed for at hente dem på vores adresse efter aftale.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.