SkimmelAlarm / FugtAlarm
SkimmelAlarm / FugtAlarm
SkimmelAlarm / FugtAlarm

SkimmelAlarm / FugtAlarm

279,00 kr.
175,00 kr.
Varenummer: SkimmelAlarm

SkimmelAlarm / FugtAlarm / IndeklimaAlarm - bliv alarmeret FØR der dannes skimmelsvamp


Med Fugt-/ SkimmelAlarmen får du en alarm og en hjælpende hånd der gør dig opmærksom på, hvornår der er risiko for et dårligt indeklima på grund af for høj fugtighed på væggen, som i sidste kan betyde fugtskader og betydelige omkostninger for at få det udbedret. Alarmen monteres på væggen så du altid har automatisk (skimmelsvamp) overvågning.

Denne alarm hjælper dig før skaden sker! Ikke nok med du undgår skade i dit konstruktion, du undgår også forværring af dit indeklima.

Høj fugtighed kan føre til dårligt indeklima
De fleste kender til fugt på en kold rude, men hvad med fugten på en kold væg? Den opdager man aldrig før det er for sent.

Alarmen måler temperatur og relativ fugtighed på den flade, hvorpå den monteres. Alarmen begynder, når fugtigheden er for høj, dvs. at sundheden er i fare for beboere og/eller bygning og er en hjælp til selvhjælp til et bedre indeklima.

Alarmen har et unikt og patenteret måleprincip, fordi den måler på overflade af væg, loft eller gulv – altså der hvor fugt kan medføre sundhedsrisiko for beboere og bygning – og fordi beboeren får en alarm, når forebyggelse er påkrævet.

Denne alarm er med til at advare før skaden sker!

1
+
Tilføj til kurv

Vi afsender hver dag ca. 15;30. Bestil nu, så sender vi om

00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Med pakken medfølger:

Fugtmåler / Skimmelsvampmåler / skimmelsvamp alarm
Adgang til dansk manual
(Sikkerhed for du løbende har overblik over dine vægges fugtighed)

Sådan virker FugtAlarmen

- Måler fugt og temperatur på overfladen af væggen, hvor den monteres.

- Analyserer konstant væggens konditioner.

- Alarmerer tydeligt ved risiko for fugtskader. Du alarmeres i form af farver og lyd.

- Måler på væggen og ikke i luften.

- Testet med dokumenteret effekt.

- Nem og enkel at anvende.Med en FugtAlarm får du en hjælpende hånd, der gør dig opmærksom på, hvornår der er risiko for et dårligt indeklima og for høj fugtighed på selve væggen.

FugtAlarmen måler temperatur og fugt på væggen hvor den monteres, analyserer niveauet og alarmere tydeligt hvis det er for højt og der er risiko for udvikling af fugtskader.

Alarmen er under 5 cm i diameter og testet med dokumenteret effekt. Den er let og intuitiv at benytte og kan anvendes på de flest byggematerialer. Dog ikke på overflader, der ikke kan optage fugt fx glaserede fliser, glas, metal og plastik. Batteri og skrue/rawlplugs medfølger.


Varerne bliver typisk afsendt indenfor 1-4 hverdage. Sendes med Fragtfirma eller der er mulighed for at hente dem på vores adresse efter aftale.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.