Mycometer skimmelsvamp test
Mycometer skimmelsvamp test
Mycometer skimmelsvamp test

Mycometer skimmelsvamp test

895,00 kr.
Varenummer: Mycometer

Professionel skimmelsvamp test - anbefalet af forsikringsselskaberne


Mycometer®Surface-testen er en innovativ dansk udviklet metode til at detektere skimmelsvampeangreb på materialers overflader. Den er baseret på en patenteret teknologi, som er kendt for sin hastighed, brugervenlighed og høje følsomhed. Vi er som nogle af de få uafhængige, der er certificeret til, at foretage analysen på  Mycometer laboratorieudstyr. Vi har selv alt Mycometer udstyr.

Denne skimmelsvamp test kvantificerer mængden af skimmelsvampe på overflader og giver afgørende information om, hvorvidt en given overflade, såsom vægge eller vinduer med misfarvninger, er ramt af skimmelsvampeangreb eller ej.

Skimmelsvamp testen er noget af det bedste på markedet og godkendt af de danske forsikringsselskaber

TESTdinBOLIG.dk er certificeret i at analysere/ anvende Mycometer skimmelsvamp testen.

(Hvis du er håndværker og ønsker et samarbejde, er du mere end velkomment til at ringe til os)

Ofte købt sammen med
Skimmelsvamp rens Skimmelsvamp rens
+110,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Vi afsender hver dag ca. 15;30. Bestil nu, så sender vi om

00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Hvad følger der med Mycometer skimmelsvamp test pakken?

1. Vi fremsender Mycometer skimmelsvamp test kit hjem til dig.
2. Der medsendes dansk vejledning.
3. Du sender testen retur (eller aflevere den på vores adresse).
4. Vi analyserer testen.
5. Typisk allerede dagen efter (eller samme dag som vi modtager testen) analyserer vi den og udarbejder en forsikringsgodkendt skimmelsvamp rapport til dig.

Resultaterne fra Mycometer®Surface-testen klassificeres i tre kategorier:

Kategori A (MV ≤ 25) Indikerer, at skimmelsvampeniveauet ikke overstiger det normale baggrundsniveau og svarer til rene overflader uden synligt støv eller snavs.

Kategori B (25 < MV ≤ 450) Angiver en over normalt baggrundsniveau for skimmelsvamp, ofte på grund af ophobning af svampesporer i støv og snavs. Kategori B kan dog også skyldes udtørrede skimmelsvampe eller begyndende skimmelvækst.

Kategori C (MV > 450) Tyder på en markant højere mængde skimmelsvamp end det normale baggrundsniveau i indeklimaet og indikerer aktiv vækst af skimmelsvampe.

Skimmelsvamp test fremgangsmåde
A. Test for skimmelsvamp
B. Afrens (lige meget hvad)
C. Test igen (hvis det var skimmel under punkt A)
D, Afrens igen
E. Test igen....

Hvorfor vælge en Mycometer skimmelsvamp test?

Sikkerhed og pålidelighed i skimmeltestning

Vil du sikre dit hjem eller arbejdsplads mod skjulte trusler? Mycometer skimmelsvamp test er din pålidelige løsning. Med avanceret teknologi og omfattende forskning sikrer vi nøjagtige resultater for at identificere og håndtere skimmelproblemer.

Nem og hurtig testproces
Glem besværet med lange ventetider og komplekse testprocedurer. Mycometer skimmelsvamp test er enkel og hurtig. Vores innovative metoder giver øjeblikkelige resultater, hvilket sparer dig tid og bekymringer.

Præcis lokalisering af skimmelkilder
Med Mycometer skimmelsvamp test kan du præcist lokalisere skimmelkilder. Vores avancerede teknologi identificerer ikke kun tilstedeværelsen af skimmelsvamp, men også dens kilde. Dette gør det muligt for dig at træffe målrettede foranstaltninger for at eliminere problemet.

Professionel vejledning og support
Når det handler om dit helbreds og sikkerheds, skal du ikke gå på kompromis. Vores team af eksperter står altid klar til at tilbyde professionel vejledning og support. Vi hjælper dig med at forstå dine testresultater og rådgiver om de bedste løsninger til at håndtere skimmelproblemer.

Gør din sundhed og sikkerhed til prioritet
Beskyt dit hjem, din familie og dine kolleger mod skimmelsvampens skadelige virkninger. Vælg Mycometer skimmelsvamp test for en pålidelig, hurtig og præcis løsning. Tag det første skridt mod et sundere og sikrere miljø i dag.

Varerne bliver typisk afsendt indenfor 1-4 hverdage. Sendes med Fragtfirma eller der er mulighed for at hente dem på vores adresse efter aftale. Varen kan ikke refunderes, da den har begrænset levetid.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.