Skimmesvamp luft test

Skimmesvamp luft test med laboratorium-rapport

590,00 kr.
580,00 kr.
Varenummer: skimmel, laboratorie

Skimmeltest med laboratorium rapport - ekstra sikkerhed for skimmelsvamp korrektaflæsning


Dette er den anden type af skimmelsvamp luft gør-det-selv test vi udbyder. I modsætning til den anden skimmelsvamp lufttest giver denne dig mulighed for, at sende skimmelsvamp platen/testen ind til et eksternt laboratorium, der varetager en sikker analyse.

Ofte købt sammen med
Skimmelsvamp rens Skimmelsvamp rens
+125,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Vi afsender hver dag ca. 15;30. Bestil nu, så sender vi om

00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Det eksterne laboratorium dyrker fremsendte skimmelsvamp test og kommer med en dansk skimmelrapport, der på en enkelt over overskuelig måde fortæller om, der er for meget skimmel i luften, men også hvilke skimmelarter der er tale om. Derudover medfølger et link til et skimmelsvamp "leksikon" med beskrivelse af de mest almindelige skimmelsvamp arter.

Analysen er enkel at udføre i dit hjem. Vi sørger naturligvis for der medfølger en dansk guide, der enkelt step by step fortæller hvordan du skal udføre skimmelsvampmålingen. Når testen kommer retur til det eksterne laboratorium, skal den registreres, dyrkes og analyseres.

Testen skal bruges inden for nogle dage efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed.

Der findes nogle usikkerhedsfaktorer med testen. Hvis det målte hus er "utæt", dvs. at der kommer eksternt skimmel ind via utætheder, påvirker det testen. Testen i sig selv kan ikke adskille intern og ekstern skimmel. Der er næsten altid skimmel i naturen, specielt i områder med mange træer og i ikke vinter sæsonen.
 
Dette er en vare med særlig begrænset holdbarhed. Din mulighed for fortrydelse af købet bortfalder derfor når varen er afsendt til dig!

Varen afsendes indenfor 1-4 dage fra bestilling. Denne vare kan ikke afhentes og sendes direkte fra det eksterne laboratorium.  Hvis der er bestilt flere forskellige tests vil du modtage forsendelse fra laboratoriet samt fra TESTdinBOLIG, Med skimmelsvamp testen medsendes manual, da den sendes direkte fra laboratoriet. Skimmelsvamptesten er designet til at kunne klare transport på + 7 dage uden køl. 

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.