Radonmåling

Radonmåling - korttid - DK Billigste

5 stk. korttidsradonmåling

2.275,00 kr.
1.400,00 kr.

TILBUD - brug rabatkode "radontest" og få yderligere 20% hugget af prisen - tidsbegrænset

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at radonmåles over en periode på mindst 60 dage. Men med denne radonløsning kan du få en god indikation af radonniveauet langt hurtigere – du skal kun radonmåle i 7-14 dage. (Gerne så lang tid som muligt)

Vi oplever mange der desværre ikke har tid til at vente på 60 dages radonmålinger, da de enten står og skal købe et hus eller kælderen skal tages i brug. Men med denne løsning får du en god indikation af radonniveauet langt hurtigere.

Du får en radonrapport med måleværdierne i de respektive målte rum.


1
+
Tilføj til kurv

Vi afsender hver dag ca. 15;30. Bestil nu, så sender vi om

00
dage
00
tim
00
min
00
sek

Hvor mange radonmålere skal der bruges?


A. Der bør altid min. radonmåles med 1 radonmålingsboks i hvert opholdsrum op til 4 opholdsrum i den nederste etage (nederste etage kan være en kælder eller stueetage).

B. Hvis der er mere end 4 opholdsrum med gulv mod jord, bør der udføres yderligere en 1 radonmåling for hver 3. opholdsrum. Opholdsrum er defineret som rum du opholder dig i mere end 4 timer i døgnet (ikke køkken).

C. Hvis der er tilbygninger eller på anden måde terrændæk, der er af forskellig opbygning, bør radonmålingerne fordeles, så de repræsenterer et ligeligt udsnit af fundamentsforholdene. 

D. På etager over den nederste etage bør der foretages mindst én radonmåling pr. etage, dog mindst én måling pr. ca. 200 m².

E. (hvis flere etager end stue niveau) Der skal min. måles med en radonmåling per efter etage.

Kælderen bør radonmåles hvis den bruges (eller påtænkes at blive brugt) som soveværelse, kontor, gildesal eller lign. Officielt måles kældre ikke, da det jo ikke er er lovligt med soveværelse der..., men vi mener/anbefaler, at der også radonmåles i disse rum. Radonmålingsboksene må ikke flyttes under måling og kan kun bruges en gang.

Sundhedsstyrelsen har denne udtagelse "Der bør som minimum anvendes to radonmålere, men det anbefales, at der anvendes mindst fire radonmålere i villaer og rækkehuse." 

Hvad er med i radonpakken?

1. Det bestilte antal radonmålere
2. Dansk super enkel manaul (hvordan skal der måles mv.)
3. Returporto, når radonmålinger efter endt periode skal sendes til laboratoriet
4. Radon analysen på laboratoriet
5. Fremsendelse af radonrapporten

Kort sagt alt er med.

Fremgangsmåde når radonpakken er kommet hjem til dig

1. Tjek alt er med (antal bestilte radonmålere)
2. Følg de danske anvisninger på www.TESTdinBOLIG.dk/vejledning (samme vejledning som langtidsmålere

Super enkelt :-)


Vi sender radonmålinger efter 1-4 dage efter radonbestilling med et fragtfirma. Alle manualer læses eller printes fra webben. Du bestemmer selv om der skal leveres til postboks, eller direkte hjem på adressen. Derudover har du mulighed for at hente varen på vores adresse, når det passer dig. Faktisk på alle tider af døgnet. Se mere herom når du vælger fragtmetode.

FRI FRAGT VED KØB ALLEREDE OVER 599 KR.